Grilování

Grilování, SPECIÁLY Autor:
Grilování | Foto: fotolia.com

Grilování si zejména v letních měsících užívá snad každý z nás. Není totiž krásnějších chvil, než když se sejdete s rodinou a přáteli, užíváte si společně strávené chvíle a opodál se line vůně od grilu, na němž právě připravujete nějakou tu pochutinu. Grilování by se tedy bez jakékoliv nadsázky mohlo stát synonymem pro pohodu, sounáležitost, relaxaci a dobré jídlo.

Vzhledem k tomu, že popularita grilování po celém světě rok od roku stoupá, snad nikoho nepřekvapí skutečnost, že labužníci „hodí na gril“ kdeco. Kromě nádherně propečeného masa (ať už vepřového, telecího, hovězího, drůbežího a nebo zvěřiny) doslova rozparádíte své chuťové pohárky třeba také grilovanou zeleninou doplněnou o chutné dresinky či dipy.  Ti odvážnější z Vás pak jistě nenechají při grilování bez povšimnutí také ovoce. Vězte, že například grilovaný ananas představuje skutečnou delikatesu, která dokonale doplní, avšak zároveň ozvláštní, Vaše letní menu.

Ačkoliv by se ale mohlo zdát, že samotné grilování není nic jiného, nežli běžná rutina, na níž se nedá co pokazit, opak je pravdou. Není totiž nic horšího, než připálené či vysušené maso, případně nedostatečně propečený steak, na němž si jen stěží pochutnáte. Venkovní party, na níž jste se tolik těšili, se tedy může během několika málo okamžiků proměnit v noční můru.

Jak se tedy podobným fiaskům během grilování vyhnout? Stačí sledovat naše rady, tipy a recepty. Kromě toho si představíme některé nové trendy, které učiní Vaše grilování nezapomenutelným a v neposlední řadě naší pozornosti neuniknou ani dezerty a nápoje, které budou už jen sladkou tečkou během Vaší „barbecue party“. Proto neváhejte, sledujte naše webové stránky a příjemně strávený večer ve společnosti přátel a dobrého jídla a pití na sebe nenechá dlouho čekat!


Tagy: ,


 

Můžeš zde zanechat svůj komentář

TOPlist